Inschrijven

Inschrijven

Om deel te nemen aan de Avondvierdaagse kunt u zich inschrijven, individueel of als groep.

Inschrijven kan – vanaf 1 april t/m 13 juni. De inschrijvingen gaan dit jaar iets anders dan u van ons gewend bent. Vanaf 1 april zal er op deze pagina een link staan naar de pagina van de SGWB waar u zich digitaal in kan schrijven.

De minimale leeftijd voor deelname aan de 5 kilometer is 6 jaar of groep 3 van de basisschool, tijdens het komende schooljaar. Voor de 10 kilometer is dit 9 jaar of groep 5 en bij deelname aan de 15 kilometer is dit 12 jaar of de brugklas.

De inschrijfkosten zijn € 5,50 per deelnemer. De inschrijfkosten voor de na-inschrijving, op maandag voor het wandelen, zijn €7,50.

Inschrijven

Groepen

U kunt zich als groep online inschrijven. Hiervoor zijn van alle deelnemers de volledige naam, geboortedatum en de gewenste medaille benodigd. U kunt de deelnemers in het formulier invullen en naar ons verzenden. Een verdere uitleg hiervoor zal op 1 april te vinden zijn op deze website.

Doordat de inschrijvingen dit jaar wat anders verlopen, willen wij iedereen vragen zich op tijd in te schrijven en niet te wachten op het laatste moment. Dit nieuwe systeem kost onze inschrijfcoördinator meer tijd dan voorgaande jaren.