Het heeft de Koning behaagd

Onze voorzitter heeft een lintje te gekregen! Ben Werner, die sinds 1995 medewerker is van de Zeister Avondvierdaagse (en al jaar later voorzitter werd), is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ben krijgt het lintje, volgens de burgemeester, voor zijn inzet om het grootste sportieve evenement van Zeist elk jaar weer tot een succes te maken. Hij weet samen met zijn mede-commissieleden en medewerkers de ruim 3000 deelnemers vrolijk te stemmen met een vlekkeloze organisatie en mooie routes. "Het enige waar Ben en zijn mensen geen invloed hebben, is het weer’.

Ben Werner kreeg zijn onderscheiding ook voor zijn inzet als medewerker (presentator, sportverslaggever, redacteur, staflid en programmaleider) van de lokale omroep Slotstad RTV. Ook werden zijn inzet voor de Oecumenische Jeugdraad Zeist-West, jongerenfestival Up2You en activiteiten voor kindervakantieweken Lobbus geroemd.

Ben Werner lid van Orde Oranje Nasssau

Een video van het feestelijke moment is hier online terug te kijken.

Ben Werner reageert verrast: "Via deze weg wil ik de aanvraagster, van de aan mij toegekende Koninklijke onderscheiding, en allen die de aanvraag ondersteunden, hartelijk danken. Trots en dankbaarheid vervullen mij vanwege het feit dat het ZKM de Koning heeft behaagd mij te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Het is fijn te weten dat het 'vrijwillig'erswerk dat ik doe, word gewaardeerd. De vele positieve reacties en felicitaties die ik reeds kreeg, en nog steeds binnenstromen, zijn hartverwarmend. Nogmaals dank! Ik ben zo trots als een pauw!!"

Uiteraard zijn ook wij als organisatie erg trots op onze voorzitter en feliciteren hem nogmaals met zijn onderscheiding. We hopen nog lang met Ben samen te werken aan een van de meest toonaangevende evenementen van Zeist.